Tuesday, February 8, 2011

Siput

Pn. Ieta ym nk sesangat dgn siput aku ni..... alahai sian mak buyung, permintaan ni kena saya tunaikan... nak 2kg... bila mengenangkan blik masa Pn. Naddiea yg minta saya buatkan dlu tak dpt ditunaikan masa dia preggy kt Hasya... masa tu tetiba kena outstation a whole week.. nasib la dia x kempunan.... ampun ya Nad..

Nasib baik ad asistant yg mau tlg.. klu sengsorang x sanggup eden.... lama & renyah benda alah ni.... hehehe Pn. Ieta nk comel2 gitu... nk crunchy2 skit... utk dia pepak2 dia kata.... x suka gebu2... no hal... siput ni mmg x gebu... saya pun x suka yg gebus.. Jumpa dia mggu lepas 2 Feb 2011 kt Star Parade... serius mana penah jumpa dia selama ni... dok tgk lam FB ja.... (hg mmg kuruih arr Ieta)... tp sedih plak.. saipa nk amik pic kita.. ralit sembang & syiok tgk anak2 dia tgh main smp lupa.... dlm otak dh set nk minta suami dia tlg amikkan pic kami ber2... len kali la no... nk bt cemana....

Apa pun TK bnyk2 sudi meng'order' siput dr ku... terlebih terkurang minta Halal Dunia Akhirat.... huhuhu Selamat Menjamu Selera!!!

9 comments:

fham5579 said...

haa kami pun suka hat crunchy x suka yg gebus....kalau nk order nnti2 utk km crunchy okay! hihihi

SM79 said...

gebus x best... cookies x pa la kan... bleh2 aih.... kena habaq awai2............

yang jauh di sana said...

kueh siput...qetu ada beli...tapi betoi la kot la ni pesen org suka kueh siput gebus gebas kot...sedap lagi hat keras..pepak bunyi kruk krak kruk krak...huish...asyik... :)

@na said...

Kuih siput ni antara kuih kegemaran la sue, nak order boleh? Tak de promosi pack ke? hehehe..

SM79 said...

eta.... sguh asyik....

sis.... kuih siput bukan major bis sue... ssh klu nk handle sengsorang.... huhuhu.... nk bt kena tggu assistant pulang ke kg halaman... insyaallah klu buat sue bawa mai kt off...

iEtaFAkyR@ said...

muahahahaha! sedap bangetttttttttt!!! tapi dh habis pun 2kg itu. *sob*sob* nnt kalo aku mau lagi aku roger. utk setakat skrg dh termakbul keinginanku. thanx fwennnn!!

SM79 said...

ieta :
Amin... sguh aku risau takut tidak menepati citarasa hg....

Diamilikku said...

uish...aku nak jugak lah..aku peknen gak nih...hahahahahhahaha..hang kena buat lekaih na....:)

SM79 said...

hahahaha....... :)