Monday, October 31, 2011

Persiapan Majlis

Sekian lama km menunggu saat ini.. akhirnya dengan berkat kesabaran sampai juga hajat si dara nk melansungkan perkahwinannya di usia 28 thn... 7 thn rumah km sunyi dr Majlis Perkahwinan... Almaklumlah sejak saya menikah, mana ada kenduri lepas itu.... klu ada pun kenduri arwah saja...


11.11.11 merupakan hari akah nikah adik & pasangannya... mmg cantik tarikh tu... mmg dh lama dia idamkan... dan 19.11.11 pula tarikh kenduri mereka... la ni mmg kalut skit la persiapan pun br 80%.... bnyk benda belum settle... hantaran la apa la... belum siap lg..... tp bahang nk kenduri sudah mula terasa... esok plak dh 1 November bermakna tak ada banyak masa dh tuk berfoya2 lg.. semua dh kena start gear 3 atau trus 5.... x blh2 nk gear 1 lg dah..... km masak sndiri.... tak pakai katering....

kawan2 blog especially Asmarians... jemput mai naih... jika pulang ke kg time tu... :)

4 comments:

yang jauh di sana said...

wah bestnya...aku tak dapat nak attend...clash ngan jadual kelas aku...sori...anyways...congrats sue...tak lama lagi dapat adik baru hehehehhehehehe....

SM79 said...

TQVM eta.... xpa2... nk bt cemana dh jauh kan.... dh lama rumah tu x dak kenduri kawin... 7 thn tuh....

fham5579 said...

byk ooo benda nk buat kan...letih ooo...masak sendiri lak tu...anyway semoga semuanya berjalan lancar ya!

SM79 said...

betoi tu hanim... kelut semedang... direct kenduri non stop..
8 nov - korban
11 nov - akad nikah
19 nov - kenduri kami
3 dis - belah lelaki

adoiii.... walau letih ttp seronok sebenaqnya....