Tuesday, April 13, 2010

The Most Loving Papa & Son Contest


The Most Loving Papa & Son Contest ni actually tuk gang2 X-asmarian batch '96... tak tau nk kata anjuran sapa... bincang main2 ja actually.... trus jd betoi.... tiba2 Durra plak dilantik sebagai penganjur sbb dia akan beri hadiah kepada pemenang... iaitu sehelai seluar baby yg ada jahitan nama baby yg menang itew.... sonok2..... tak tau kenapa km pilih baby boy aja... sapa yg ad baby girl sorry la gang.... mmm rasanya batch 2009 ni bnyk sgt yg lahirkan baby boy.....

Bnyk lg member yg nk msuk contest ni.... tp masing2 agak bz & terlepas pandang plak date line yg telah diberikan oleh pihak penganjur..... so juz 7 peserta ja yg masuk... sbb ad 3 org peserta yg ada 2 baby boy... termasuk ler mama....

Dan pemenangnya ialah....

Congrates to Pn Femy Roze sekeluarga
Nama Ayah : Shamsul Kamal
Nama Anak : Daniel Harris


Setelah juri bersidang......(Cik Shera & Pn Ieta).. tiba2 ieta menjadi juri terjun... bila Fariza ke oversea atas urusan kerjanya.... mereka berdua bersepakat dan bersetuju untuk memilih pemenang atas dasar seperti di bawah:

1. Gambar menunjukkan kasih sayang dua hala antara ayah & anak. Sentuhan lembut anak di bahu ayah dan renungan mata ayah kepada anaknya 'sooooo the touching'. Amat mendalam gitewww.
2. Gambar pun cantik.......ada unsur-unsur seni di situ dgn penekanan pada ayah n anak. (touch up ker?)

Hadiahnya belum blh dipublishkan lg disini... sbb mama belum pastu Pn Durra sudah jahit ka belum... Apa mcm Penganjur??? Sila jawab.....

Next Contest biler???? Sapa nk jd penganjur plak... sila angkat tangan... hahahahaha

6 comments:

ietafakyra said...

alolololol... bagusnya budak su nih. sorry geng aku betoi2 tak dan nk joint ri tu. jd juri pun kita terlibat gak aaa kan, secara tk langsung. aku dok dendiam di belakang tabir ja. hihihihii *hugs*

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

patut la x tau psl entry ni sbb x dak baby boy. teringin nak buat baby boy tp pikiaq pisau toreh teruih terbantut.

Mrs SM said...

ieta ~ ok la hg pun terlibat jg secara x lansung kan..

eza ~ tu la psai. sbb tu depa x tag nama hg sbb x dak baby boy... hihihi
ak pun dh 2 kali kena toreh.. kompom la kali ke3 trus ditoreh tnpa tnya aku dh... :(

d u r a said...

haha..aku pon tatau kenapa aku pulak yg dilantik jadi penganjur. padahal yg keluaq idea ni adalah pn. faziatun hanim.haih hadiah tu bila nak jahit aihh..mood jahit seluaq sudah lari..nak jahit benda lain aja..pemenang kena sabaq la no..aku siap juga seluaq itew..

p/s:laa..aku baru tau ieta adalah juri bersama.

Diamilikku said...

tu lah aku pun baru tau ieta juri bersama...hahahahahha...

puan sue hang ditag sila visit blog aku na

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社