Friday, December 4, 2009

The 'Botak' Boy

3 Dis 2009 - genaplah usia my lil boy, Syamil Syakirin ni 18 hari... hari tersebut juga la my boy lena cukur jambulnya.... bersamaan Hari Lahir Tok Ayah (Ayah mama) yang ke 54 thn..
SELAMAT HARI LAHIR TO AYAH SHAARI....


Acara dimulakan jam 11.40 pagi.. segala persiapan telah dibuat.. kami buat simple2 aja... tak la jemput ramai orang.. cuma kenalan rapat mama & saudara mara aja.... Mak Tok buat pulut kuning & kari daging.... nyummi.... mama tak blh mkn.... tgk aja la....

Tok Bidan a.k.a Tok Rahamah yang mencukur rambut anak mama... Baby Syamil nyenyak tidoq pada mulanya... last2 dia mungkin rimas... nangis kuat la juga... heheheh sian anak mama... dah jadi 'Botak Boy'....
The 'Botak' Boy yang nyenyak tidur lepas kena cukur jambul...


Terima kasih kepada rakan2 yang sudi hadir pada hari tersebut esp... to Pn. Rokiah, Pn. Masturah (wakil unit mama) thanks 4 the money. To Kak Rien, Has, Mazura & Mazidah... Thanks juga beri gifts yang cantik kat Syamil....

7 comments:

ietafakyra said...

wah! sudah botaxxx.... cepat ja masa kan, masa tunggu depa kuar, uiiisshhh 9bulan tuuu... tak lahir tup2 dah nak besaq... tcare su n bby!

Diamilikku said...

bila baca org punya development confinement rasa mcm ishh sat ja dah 18 hari..kalau kita yang lalui tu rasa adoiii lambatnya 44 hari...kan kan kan

SYAbAR said...

Soory dik... akak terlepas pandang, dah lahir rupanya baby Syamil ya... nama anak Bro Dj lg.

Tahniah dik... comelnya Syamil, besor nanti sure handsome. Take cara semasa berpantang ya dik...

Naddiea said...

wahh sat saja adik dh besar kan..rasa mcm baru kemarin ja hang bersalin..selamat berpantang sue!!

d u r a said...

sat ja 18 hari kan sue..pandai syamil senyum :)

Mrs SM said...

to ieta..
tu la sudah botak dia.. TQ beb..

to sone..
mmg pun klu hat org kita rasa sat.. ak rasa lambat gila nk lepas ni..

to kak syabar..
TQ sis.. hehe Mr Abah yang namakan baby kali ni...

to nadd..
tQ beb..

to durr..
bab2 pose semua budak terror aku rasa.. zaman la ni sama kot..

aidanharas.. said...

CONGRATXX sis sue.. baby sebijik rupe abg dier.. hehehe.. sedap name syamil tu.. nice job!!