Thursday, November 17, 2011

Syamil is T.W.O


16 Nov 2009 yang lalu..tepat jam 2.20 am, lahirlah putera ke 2 kami bernama SYAMIL SYAKIRIN.... Pengalaman bersalin lain dari abg... walau ceaserian, tp sakitnya pada awalnya mcm nk putus pinggang, masuk dlm labour room smp 8 jam (5ptg - 1.00 pg) masih dok buka 4 aja.... tp sakitnya Allah sja yg tahu... mmg pd awalnya Doc nk bt operation pada 30 Okt, tp masa tu saya tolak, nk cuba normal... Allah dh tetapkan segalanya tarikh 30 Okt 2009 tu ja la tarikh pemergian Allahyarham Bapa Mertua.... nasib la saya buat keputusan nk normal... kalu tak x tau nk ckp la.....



Seronok plak bila dok baca balik KRONOLOGI Kelahiran Syamil dlu... bukan apa.. sja nk kenang2 balik masa melahirkan dia.... Syamil Syakirin yang membawa maksud SIFAT YANG MENYELURUH & PENGENANG BUDI..



Tapi apa2 pun dua2 anak lelaki saya mempunyai sifat yang amat berbeza dan bercanggah... Si adik amat agresif dan aktif berbanding dari abg yg cool down aja.... sifat adik agak baran (macam mama dia kah??? hehehhe) Abg pulak senang nk berunding dan senang nk dipujuk....



Apa-apa pun wahai anak2 mama... semoga membesar menjadi insan yang berguna di dunia dan akhirat... mama akan senantiasa doakan yang terbaik utk anak2.....



HAPPY 2ND BIRTHDAY MY BOY

Happy Birthday to u

Happy Birthday to u

Happy Birthday to my Syamil

Happy birthday to u



Tepat jam 12.01am 16/11 lepas... kebetulan sanak saudara penuh kt rumah tgh packing2 goodies.. km semua pun nyanyi la lagu bezday kt Syamil... terkilan plak sbb x rakan... bkn rancang pun spontan ja... si kecik tu pun x lena g... ramai kan dok ada.... renyeh smp ke telinga..... tau kata org dok nyanyi kt dia....


"Mama tak sempat nk sediakan apa2 tuk adik... Sebab tgh sebok preparation kenduri makngah... nanti time makngah ptg kek... adik p tumpang sekali naih...... hehehehehe"

3 comments:

fham5579 said...

Happy Birthday cheeky boy! geram tgk gambaq dia tu..ala2 gangster nk p serang org ja....ih!

yang jauh di sana said...

yeaaayyyy...syamil dah besar time untuk mama bagi syamil adik :)

SM79 said...

Hanim
hahahahha gangster tmn harapan....

Eta
Adik??? Hahahahahha