Wednesday, October 7, 2009

12 days to go...

What should i do for my love coming's birthday??? 19 Okt ni bezday dia.... Actually mama tak ready apa pun lg... & tak ada sebarang perancangan pun apa nk buat @ apa yg nk beri kt dia.... kena budget sama ni... aduyai.. kenapa la mama hampir terlupa ni... selalu end of Sept dh buat preparation @ dh beli siap2 something special for him... kali ni mcm tak ingat plak....

Nak kasi apa ek???

1. Belt... ok ker???






2. Wallet... baru ja dia beli???








3. Perfume.... so nice.... blh juga nihh....











4. Flower?? ishh mcm tak sesuai plak...












5. Cake.. order cake & buat kejutan kt off dia??? sesuai ker??










6. Or candlelight dinner done by my own....

7. Any suggestions my dear friends.....???????

8 comments:

SYAbAR said...

akak pernah buat kezutan kat opis dia beberapa kali. selalunya hantar kek with flowers or chocolate with flowers....

yg seronoknya bukan hubby share dgn member opis dia, dia siap bawa balik rmh utk celebrate dgn famili juga... hahaha

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

dia minat apa? selain drpd yg hg dok pikiaq tu..aku suggest jam, HP, DSLR camera...apa2 ja..baju pun blh..weh aku dulu kan lps 2 weeks lebih celeb b'day hubby, aku bersalin..hg pun nak dekat dah ni..

ietafakyra said...

aku rasa..memandangkan hg nk bersalin dah, apa kata pi la candle lite dinner mana2...hg pun leh tumpang mkn gak! ahahakksss... sbb pas ni kena pantang woooo, sian hang. so,sementara boleh ni enjoy makan sesama beb.

Diamilikku said...

aku sokong idea ita ngan eza...hehhehe....

Mrs SM said...

to kak syabar - sue penah buat kejutan antaq hadiah jer kt off dia pakai courier...

to eza - hubby aku semua dia suka... x memilih...HP ak dh bg thn lepas.. baju tu blh la... tp cam sllu sgt dh.. klu x bday pun sllu dh beli baju kan.. tu la aku pun nk dekat dh ni...

to ieta - sguh gak no.. baik p makan2... ak pun blh tumpang mkn... :)) nk msk sndiri cam leceh pun ada... tp tgk keadaan klu ak kuat lg aku blh bt western food... klu dak mkn luaq ja...

to sone - ya betoi2..

apa2 pun TQ to all dear frens yg bg suggestion... :)

Naddiea said...

sue,aku suka nombot 5.mesti terharu la cik suami hang.take care dear!!

kamar hati said...

wahhhh...dah dekat dah...so make a good choice k...qamar suka yg candle light tu...so sweet... blink blink blink (",)(",)(",)

Mrs SM said...

to nad...
ya ka.... heheheh mcm best ja no....

to qamar
tq sis... i'll try my best....