Thursday, July 23, 2009

Si Kecil Yg Agak Rajin

Sapa yg kata rugi klu dpt baby boy... hahahahaha... klu rajin tolong mama x dak mslhnya... setakat la ni alhamdulillah la sbb dia agak patuh pd arahan.... wow mcm askar plak mama ni... x dak la... klu mam aminta dia buat apa2 trus ja dia akur.. mcm pic dia sapu sampah... actually dia yg tumpahkan coco-crunch dia.. dia rasa takut pada mama trus ja capai penyapu & cam.. mama dr jauh perati ja gelagat dia & trus snap pic tu...

Bila mama lipat kain plak dia pun sibuk la nk lipat juga... walau x brapa kemas (padan la umoq br 4 thn kan). Sampai terkangkang2 dia punya kusyuk melipat... Time mama sedang menulis entry pd kali ni.. baby mama dlm perut ni tendang2 kuat sgt.. apa la maksud dia yer... nk tolong mama buat keja juga kot nanti... hehheheheh.... Apa2 pun TQ bebanyak la sayang yer sbb tolong mama buat keja2 rumah tu.. moga2 tabiat itu kekal sampai ke besar nnti... AMIN

SmileClapping HandsSign I Love YouI Love You

6 comments:

ladylikeme said...

insya allah..

melentur buluh biarlah dari rebungnyerrr

kan kan

Mrs SM said...

to angah..
ceh2... dia pun baby boy juga kan.. wakakkaka... chaiyok2...

Diamilikku said...

uishh...alhamdulillah..bertuah hang su..rajin sungguh dia no..mintak2 la sampai ke besaq rajinnya tu....ameen

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Bertuah badan ... macam faham2 mama dia ngah sarat... Moga berkekalan lah hendaknya... InsyaAllah!!

Naddiea said...

sue,rajin sungguh anak teruna hang.hopefully bila hayyan dh 4 taun nti dia rajin la macam syamim.hihi...

sue,bila hang due??

Mrs SM said...

to alls
TQ bebanyak comment entry ni... harap2 rajin la smp ke besaq kan.. la ni baru 6 bln.. sue due 10 nov ni..