Tuesday, March 30, 2010

Graduation Day @ UUM

28 Mac 2010 ~ Hari ni kena giliran konvokesyen cost adik mama a.k.a Ein a.k.a Shahril Shaari.. Cost dia kena time petang.. so kami 1 famili gerak awai la juga.. nak jalan2, mkn2, shopping2 kt tapak expo sebelum acara bermula.. Pas lunch time kami lepak2 kat MAsjid dalam UUM tu... panas sgt time tu kul 12 terpacak la kan... so posing2 dlu la kt gazebo situ..

Pics ni diambil masa santai2 & lepak2 sebelum acara bermula...

Ni plak masa mak, ayah & adik bongsu dh masuk dlm dewan.. almaklumlah 3 org jer dpt masuk.. so kami yg lebih2 ni lepak kali ke2 bawah pokok... time ni plak si lil syamil sedang tidoq nyenyak dlm stroller... Time dia lena abah la tukang jaga baby. Mama & adik2 p beli bunga siap2 kt ein... sblm dia dpt bunga tu baik km posing siap2... hahahaha

Setelah hampir 5 jam menanti di luar.. akhirnya ein pun keluar la dr dewan itew....Sesak la punya ramai graduation ptg tu.... apa pun pling best my lil tak buat perangai langsung on that day... chaiyok2 my baby....

Posing jangan tak posing.... sampai maghrib juga la dok situ... pose aja.. pasni dh tak p dah situ... sapa lg yg nk konvo kan.. semua dh lepas... :)


After Isyak, kami sefamili kluaq p celebrate kt Zaffe restoren jln pegawai... mcm2 ada situ.... actually sepupu mama pun konvo juga tp dia kena 29 Mac.... so mlm tu km celebrate siap2 tuk dia sekali.... Kul 11.30 juga sampai rumah.. letih yang teramat sgt... apa pun best giler... penat pun tak apa.. janji happy.... CONGRATS MY DEAR BRO.....

6 comments:

fham5579 said...

congrate ein....zaffe restoran? mcm best ja..nnti kena terjah

Mrs SM said...

hahaha kedai mamak actually... tp dlm tu mcm2 makanan ada...org sewa kiosk dlm tu...mcm2 menu ada... makanan barat, goreng2, nasi lemak Ali, nasi ayam... mcm2 lg la...

ietafakyra said...

wah! rindunya mau konvo lagik... hhmmm... bilanya ntah! hahahahaa... congrates adik su. :D

Mrs SM said...

ieta... tu la best sgt bila igt zaman tu kan.. bila la mau konvo lg.. nk smbung study dh malas... :)

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

zeffe tu aku selalu dok lalu ja x penah singgah. org ramai sgt. sapa yg nak convo sgt tu? aku pecah kepala nak perabih diploma 3 thn then degree pulak lg 2 thn. otak berkarat dah. congrate to ein ya.

TUDM buat show x kat uum. dah kata terhempas. kot la x jadi dah.

Mrs SM said...

eza... psai show TUDM tu x pasti plak.. sbb adik aku 3rd day.. klu depa buat show pun mesti 1st day kan...