Wednesday, March 24, 2010

Mama's 31st Bezday

19 Mac ~ Actually tak rancang nak sambut sebenarnya.. since rasa dh tua.. mcm malu plak.. tp mengenangkan mak mama yang beriya minta buat so mama pun ok2 aja la...tambahan plak my mom nk sponsor spagetti... nyummi....

Tp tau nk tempah kt mana plak kek bezday kali ni.. sllu order kek sayang aja la... The Famous Kedai Kek kt Alor Setar ni.... Bila pikir2 ramai plak member yg berkecimpung dlm bidang kek ni... so bnyk la choice.. blh la order kt kengkawan jer... 1 hari terbuka Mudah.com ternampak 1 iklan ttg kek.. so mama pun buka blog dia ni.. tuan kedai kek ni namanya Rizaida... org Kuala Kedah rupanya.. apa lg.. tanpa pikir panjang.. trus order.. tak sampai 1km dari rumah mama.... lg pun nk bt perubahan sekali ni... asyik2 coklat moist aja.. apa kata kali ni order kek buah plak.. feveret my mom tuu.....

ni blog Rizaida http://rizaida84.blogspot.com
Ni plak entry khas zaida buat tuk publish kek mama ni....
http://rizaida84.blogspot.com/2010/03/kek-buahsue.html

Ni plak menu pada mlm tu... ada sate... ada chicken wings.. ada spagetti... sedap.......

Ucapan terima kasih untuk tersayang...
Tidak lupa untuk kawan2 yang sudi membuat ucapan
tak kira sms, kad, email dan FB... thanks a lot...

Birthday CandlesHappy BirthdayAirplane Wishes 1

8 comments:

SYAbAR said...

Happy Belated Birthday Sue. Untung ramai yang mengingati dan turun tangan untuk sama2 meraikan ulangtahunmu. Kalau tiap tahun camni, tentu best...

Diamilikku said...

wehh happy belated birthday...semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknya...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

bestnya tua2 sambut bday. x dak pun org nak buat party kat aku. lain kali kalu bday hang nak buat2 lalu depan umah hang kot2 org panggil masuk. hahah tebal muka x?

SUMAIYA ABDUL GHONI said...

Sorry kak sue...maya lupa nak wish...dlm kak sue dok cita pasal kek tu blh buat dek je ye....mmg x alert lansung....Apa2 pun "Happy belated birthday"....semoga tercapai semua impian kak sue....

Mrs SM said...

to kak syabar
TQ akak... tu la no.. sonok juga mcm tu sllu... mudahan2 setiap thn la cam tu... :)

to sone
Thanks so much....AMIN

to eza
boleh... mai la lalu.. aku blh pangil hg... hehehe
buat kecik2 ja la.. malu nk buat beriya sgt.. dh tua... *sob*sob..

to maya
hahaha.. TQ3.... tak pa... biasa la tu....

fham5579 said...

epi birthday...syok gk kan tua2 wat besday lagi camni...heeeeeee

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Mrs SM said...

hanim tu la... tiap2 thn km buat walau simple ja.... :)