Thursday, October 21, 2010

Back Dated Story 2 ~ Double Celebrations

2 Okt 2010 lepas kami buat Open House + Birthday Mak ke 59thn. di Kuala Kedah Almaklumlah bila dh beraya di Pahang 1 minggu, trus kami semua msuk off... so mana nk sempat g berjalan2 ke rumah relatives sebelah Alor Setar/Kuala Kedah ini... So km pun buat la open house sekali harung blh jumpa semua dlm 1 masa.....

The Menus :-
Nasi Tomato+Ayam Masak Merah+Acar
Lontong+Nasi Himpit+Kuah Kacang
Ketupat+Rendang+Serunding Ikan
Bihun Goreng
Double Celebrations Cake
Cheese Tart+Biskut Raya
Bubur Kacang

Para Hadirin dr Surau.
Kami bt Majlis Tahlil dlm pukul 12 tgh (pic tahlil x sempat nk snap)


My Families, Siblings & Relatives..
Thanks a lot to all of you..

The Members
Officemates, Ex-Asmarians, Ex-Polimas, Friends
Thanks for coming
Maaf layanan yg tidak seberapa
(Maaf juga kpd rakan2 yg di luar Negeri Kedah sbb tidak dijemput)

SELAMAT HARI LAHIR MAK TERSAYANG KE-59
Semoga dipanjangan umur dan sihat selalu hendaknya
Love My Mom 4eva


5 comments:

Cik DIA said...

perghhhhh...
meriahhhh aihhh...
bestnyer....
sorry tak dapat p aritu...
insyaALLAH, ada rezeki nanti sampai ke sana...

(",)

d u r a said...

sedapnya nampak kek tu sue..
meriah sungguh majlis ni. makanan sure mabeles sedap punya. ramai jugak kengkawan yg mai no. gambaq first tang kawan2 tu gambaq na ka?

Sue a.k.a Mrs SM said...

cik dia
:( tu la psai..........

dura
hehhehe blh la tahan meriahnya... aahh aleena la sapa lg....

Diamilikku said...

gambaq aku hang nampak dak dura?? hehehehehehhe

d u r a said...

nampakkkk...baeek punya dok makan sampai tak sedaq orang snap gambaq hehe