Monday, June 13, 2011

Selamat Bertunang My Sis

11 Jun 2011 - merupakan tarikh penting tuk adik saya (kakngah) kerana selama ni apa yg dihajatkan tercapai.... actually 11.06.11 tu tarikh pertunangan dia dgn insan yg tersayang.. apa yg dihajatkan utk menamatkan zaman bujang pada usia ke-28 insyaallah akan tercapai kerana tarikh pernikahan telah ditetapkan seperti yg dirancangkan iaitu pada 11.11.11 nanti manakala tarikh kenduri di rumah kami pula 20.11.2011... INSYAALLAH.... kita hanya merancang Allah yang menentukan....


Tarikh 20.11 sebenarnya tarikh hari lahirnya yg ke-28.... mmg satu2 perkara yg mmg dia idamkan..... so layanz jer la skit sebanyak pics dia masa hari pertunangan yg sabtu lepas....


Apa2 pun Kaklong ucapkan...

SELAMAT BERTUNANG.. SEMOGA APA YG DIHAJATI TERMAKBUL... AMIN...


~Bakal ibu mertua menyarungkan cincin~


~Hantaran dari pihak kami (PINK+CYAN)~


~Hantaran dari pihak mereka (BLACK+RED)~


~Happy Family.... spoil plak Syamil tidoq time ni... so tak cukup korum plak~


My Sis....


~With the ring~


8 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhh tahniah .. cantik kaler tema dan baju dia ;-)

Cik DIA said...

CONGRATZ ANGAH :)
HAPPLY EVER AFTER NAAA :)

SM79 said...

Diana :
TK bnyk2.... tema yg dh lama diidamkan.... hehehehe kebetulan baju beli online aja menepati tema yg dikehendaki..... :)

Cik Dia :
Nnti ksue bg tau kt angah... :)

Maya said...

So Sweet angah...tahniah kak sue n family...sori xdpt pi...dok pi sokong sukna (Zon Utara) kat polimas....

SM79 said...

Maya :
hehehe.. tak pa paham....dh ada sukan time tu.... ksue pun sebok x dpt nk p sokong lansung Zon Utara main...

SueShaari said...

- for all thanks for the wish...
- ni baru baca blog kaklong...
- 20.11.2011 hope will come true even that ceremony will be held in Perlis...
- huhuhu

Diamilikku said...

berseri2 bakal pengantin....:)

fham5579 said...

dh lama x update blog kami nih...anyway congrate to kngah...best la dpt tarikh2 tu cantik2 belaka....good luck!