Sunday, August 9, 2009

Part Time Job

Hari Khamis lepas abah sms mama...dia ckp pas keja trus blik rumah.. dia nk ajak teman ke stor pejabat Telekom Jitra...sbb ad job situ, cat pagar.... Sampai ja rumah anah dh ready, mama & syamim terus tukar baju & km gegas ke tempat tu...Bkn nk rushing sbb dapat duit tu... tp rushing takut hujan....seharian hujan Khamis lepas.. Actually dh bnyk kali abah dpt job mcm ni... rumah org la kebanyakkannya...tp kali ni bos dia sendiri yg minta...

(1) Abah mula bancuh cat dgn tinner
(2) Benda tu namanya Air Compressor.. Tak rugi beli benda ni dlm RM300 harga dia.. mcm2 kegunaannya selain blh cat, dia juga blh digunakan tuk vacume dan bnyk lg...
(3) Cat warna silver pilihan bos abah...
(4) Pintu pagar yang sudah buruk & berkarat
(5) Aksi abah semasa menyembur cat menggunakan Air Compressor
(6) Mencuci semula alat tu.. kerja dh selesai..

(7) Kami yg sempat posing while waiting abah finished his job..
(8) Syamim yg snap pic mama ini... diriku kini yg semakin menembam....
(9) Lihatlah hasilnya... hehhehe mcm tempah pintu pagar baru kan.... (perasan plak)..

Lepas ni blh la korang tempah kami... tuk cat apa2 aja... kakakakakak (siap promotion sekali)...

2 comments:

SYAbAR said...

Janji cik abang kita rajin turun tangan hal2 mengelokkan rumah ni kira dan cukup baik kan Su... Tahniah! Satu hasil yang memuaskan

Mrs SM said...

to kak syabar
blh la dia bantu-membantu semua tu.. alhamdulillah la kan... Tq la akak... km dpt job lg.. cat building stor tu plak.. hehehehe hr tu pintu pagaq aja...