Wednesday, August 12, 2009

Bowling Time...

Sblm ni selalu g main bowling ngan abah as salah satu our family punya aktivities la.. since mama yg sedang memboyot ni... actually hampir 7 months dh, abah x pernah g main lg even ngan his friends... x best katanya.. best lg klu dgn family... kebetulan adik2 mama pun dh mula kerja. thn ni. ad yg dok Perak & Perlis, so masa nk luang bersama tak bnyk... klu adik2 balik pun dok rumah mak ja kan... Jumaat lepas, abah ajak g main... nak main sorang2 dia kata.. dh gian agaknya... lepas sukaneka tadika Syamim, blik rumah, abah trus g solat Jumaat, lunch kt rumah.. rehat2 kejap... km pun siap2 ke Jitra Mall around 5pm after Asar.. lane bnyk yg kosong.. mama & syamim nonton aja la gelagak abah... si Syamim plak x blh dok diam.. dia kata nk tolong abah kutip bola.. :)) mcm la bola tu bertetabur kt padang... rupanya dia dok tunggu ja bola bowling tu kluaq dr lubang tu... sempat lg minta mama snap pics dia... pastu dia pun amik hset snap plak pic mama & abah...

Pas main mkn kt Jitra Mall Cafeteria.. Syamim mkn set nuggets, mama mkn mee tomyam & abah mee kari.. sedap beb... after that, trus p usha line movie apa yg ada la ni.. JM Cinema sebelah bowling tu ja... Abah kata esok la plak tgk movie.. mlm ni dia letih.. mau taknya... 4 game dia sorg... sakit la tgn.. lama plak x main kan... so esoknya km akan datang lg ke situ... nk tgk wayang plak... tunggu next entry....

2 comments:

SYAbAR said...

Nanti bila anak2 Su besar remaja, lagi seronok dapat bermain bowling sama mereka cam akak lalui skrg

Mrs SM said...

to kak syabar,
ya ka.. ala bestnya.. seronok kan mcm tu... happy ja...