Thursday, January 14, 2010

Adik a.k.a Syamil @ 60 days

Hari ni genap usia Syamil 60 hari.. dan hari ni juga dia mula merap2 mama sampai tak boleh nk buat apa2... jenuh la maktok dia nnti.. Syamil akan stay with maktok start isnin ni... manja sungguh anak mama yg ni... abag dia pun mcm tu juga.. manja sgt... but he still caring psai adik dia.. kali ni dia lbh close to maktok & tok ayah.. tdoq mlm2 pun dengan depa.. dia bnyk mengalah dgn adik dia kali ni.. sedih juga bila pikir2... but.. dia kan dh jd abang... kena mcm tu la kan... bg laluan kpd si adik plak....

Si adik dah pandai senyum & gelak.. sronok tgk dia membesaq depan mata.. sat ja masa berjalan.. dh 2 bulan anak mama ni... (",)


Satu lg.. mama suka tgk cara dia tidoq... selamba ja muka... mama suka snap pics time dia tdoq... Zzzzzz.... Seawal usia 1 hari sampai la hari ini.... Jom layan... Zassss

9 comments:

ietafakyra said...

satu lagi bby bam! bam! in the making yeaaa... so dh nk start keje aa nih? wahh...selamat yer!!

Mrs SM said...

hehehehe...
aku start keja isnin ni ...
tu la mari kita mengumpulkan baby bam.. bam...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

tahniah2..dah cukup 60 hari pantang. semangat nak pi keja ke x nih?

Mrs SM said...

TQ eza... dh 60 hr dh km...bab2 keja ni not sure lg la ad semangat ka dak.. tp kompom la keja belambak.. mood blum smp g nih... :(

Diamilikku said...

hahahahha...seminggu pertama mula keje tobat malaih punya...beku semua cukup..tak tau nak buat apa....lepas tu okay ahhhh....hehehhe...selamat bekerja..n welcome to kelab ibu2 anak tembam...hahahahha

Mrs SM said...

mmg pun sone... br 2 hr kerja dh teringat weekend.. tera nk normal blk kan.. cam biul2 ja lg..

tu la pakat tembam2 baby thn ni..hihih

baka baik punya...

WiraTLC said...

su............ lama tak dengar cerita... sukanya.... apa kabar... skarang kerja apa? sihat ke? apa kabar kawan2.... bagi le tau kalau ada berita kawan2... wah... su skarang dah makin cun.... anak dah dua... syukur.... pada allah... ingatkan dah tak jumpa dah... rindu le kisah dulu2.... apa cita sahabat kita neezam tu... teringat pulak kisah silam... rasa nak nangis pun ada.... ok lah.... semoga berbahagia dengan suami...

Mrs SM said...

to wira
su sihat... skrg kt alor star.. keja kt jab perancang bandar.. tu la igtkan dh x jumpa.. sue sja2 serach nama awak dlm fbook... ada plak...

ad rezki nnti blh la berjumpa...

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社