Tuesday, June 22, 2010

Himpunan Cerita ~ PART 1

Setelah sebulan lebih diriku tidak menghampiri blog ini... nk update mmg x sempat.. juz singgah blog member2 seperjuangan aja,.... di sepangang Mei-Jun ni... mcm2 program, celebration dll yg dilalui yang x sempat nk diupdatekan... minta maap ya semua...

9 MEI 2010 (HARI IBU) & 20 JUN 2010 (HARI BAPA)
Sempena Hari Ibu... kami nk ucapkan buat bonda tersayang Pn. Azizah Taib.. dirimu terlalu berharga buat kami.. kami sayang pada mak... pengorbanan yang tidak ternilai.. love u....
Tidak lupa buat Bonda Mertua yang disayangai,... Pn. Che Mah Ishak.. pengorbananmu juga tidak ternilai... kami sayang semua....
Sempenan Hari Bapa... kami nk ucapkan kepada Ayahanda tercinta En. Shaari Awang..pengorbananmu mendidik kami sehingga berjaya tiada tolok bandingan dan tidak ternilai... bangga menjadi anak ayah... Kepada Arwah Rahmat Mat Noh.. yang telah pergi ke Rahwatullah pada 30 Okt 2009 yang lalu... kami sentaiasa berdoa semoga rohnya senantiasa bersama golongan yang beriman dan beramal soleh... Al-Fatihah.....

Buat diri sendiri dan suami ~ SELAMAT HARI IBU DAN BAPA.. semoga menjadi ibu dan ayah yang penyanyang, bertanggungjawab serta menjaga dengan baik Amanat yang diberikan olah Allah SWT.....

(11 MEI 2010)
HARI ULANGTAHUN PER
KAHWINAN AYAH BONDAGenaplah usia perkahwinan mereka selama 32 tahun... mengharungi suka duka bersama sebagai suami isteri... dengan melayan karenah anak2 sehingga dewasa.. mendidik kami sehingga berjaya... kami bangga menjadi anak ayah & mak...
SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK....

(17 MEI 2010)
HARI LAHIR SYAMIM KE-5

Majlis yang simple sahaja.. disambut dengan keluarga di Kuala Kedah... Kek pula ditempah khas di Kedai Kek Sayang, Simpang Kuala... mmg kek idaman si Syamim selama ini...BEN 10.. His favourite Cartoon Character.... tp mama buat simple2 aja & hanya 1 kg... sbb bukan nk jemput ramai org pun... di Tadika dia plak... mama dh sediakan 130 goodies tuk rakan2 sekolah.. terlupa plak mama nk snapkan pics dia.... terima kasih semua Tok Ayah, Mak Tok, Makngah, PakTeh, Makcik & Paksu yang telah memberikah hadiah yg special tuk SYamim.....

Kepada anak Abah & Mama...
SEMOGA MENJADI ABANG YANG PENYANYANG...
ABANG YANG DAPAT MENJAGA ADIK2 DI MASA HADAPAN..
ABANG YANG DAPAT MEMBIMBING ADIK2..
SEORANG ANAK YG SOLEH DI DUNIA & AKHIRAT...
SEORANG ANAK YANG BERJAYA DI DALAM KERJAYA..
Amin Ya Rabbal A' Lamin......

Abah Dan Mama Sayang Syamim Syalihin....

7 comments:

ietafakyra said...

banyak betul special day in may & june kan! wah... meriah la hang celebrate sana sini sinun. apapun wishing u n family hav a great life alwez....

Mrs SM said...

tu la ieta... mmg kena spend bnyk duit on may & june... ni blum msuk bday..metua, adik ipaq & adik...aduyai.........

apa pun TQVM fren....

fham5579 said...

ha dh lama x update kena wat summary ja semua..rajin2 skit dr sekarang..ewah...kdg2 mai gk rasa malas walau ada benda nk tulis...kikiki

Mrs SM said...

hanim ~ sebulan lepas bz jg pameran...outstaion ja kejanya... p penang lg... pastu p holiday lg... ni mai semangat blik dh... huhuhuh

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

sue aku tau hang byk sgt himpunan cerita2 sbb asyik tgk gambaq kat FB ja. nak habaq muka hang mcm muka mak hang la..hihihi..dah 32 tahun parents hang kawin menggambarkan hang anak sulung la noh. congrate to ur parents. anak hang panggil kat ayah hang 'tok ayah' teringat mcm geng 3 line.hehehe...

Diamilikku said...

nanti buat summary percutian hang pulak na...hehhehehe..at least berupdate walaupun terbiar lama...

Mrs SM said...

eza.. yup.. aku anak sulong &cucu sulong.... "tok ayah"... mmm besalah ayah aku kan org pantai timur.

sone... ya betoi... nk bt juga tp x dan g....