Monday, February 13, 2012

Rumah Kecil Tiang Seribu

Ini lah teratak kecil yang mampu dimiliki oleh saya sekeluarga... Syukur alhamdulillah atas rezeki ini..... walau rumah ini kecil tp hati cukup bangga... Sebenarnya rumah ni dh delay 10 bulan.. akhirnya kami sekeluarga dpt juga memiliki kunci rumah ini... lega rasanya.... Insyaallah
sebulan dua lg kami sekeluarga akan duduk rumah sndiri.. Rumah kami tak ampai 1km jaraknya dr rumah mak... huhuhuhu... mmg best.... (kwn2 jeles dak).... Jom la layan pics rumah kecil kami....






Dalam 70% siap


Dalam 90% siap


Alhamdulillah siap sepenuhnya....

8 comments:

Siti Hajar said...

Selamat Menduduki Rumah Baru Kak Sue.....and Selamat Mengemas Rumah....hehehe

SM79 said...

siti :
heheheh TQVM siti.... insyaallah bln april ni kot... x tau la larat ke idak nk mengemas.... perut koi membesaq... kena minta bantuan la nmpk gayanya....

S..U..D..@..I..S said...

seronok dpt dok rumah sendiri, kecik besar belakang kira..

yang jauh di sana said...

tak sabar nak tunggu hang panggey makan2 kat rumah baru ngeh ngeh ngeh* peringatan...buat makan2 time aku balik kedah SAJA tau...* muahahahahahhahahahaha :D

SM79 said...

sis sud@is:
ya betoi2.... ya betoi2 tak sabaq...

SM79 said...

eta :
hahaha lawak no hg ni.. x pa ak p tapau kedai mamak no nanti utk hg... insyaallah mai la klu blik kedah... walau ak x buat mkn2 pun x salah klu mai bertandang... takut x dan nk pekesoh memasak ja nnti dgn anak kecik yg bakal lahir julai nnti...insyaallah... doa2 bg ak kuat masak utk hg noh...

fham5579 said...

seronoknya dh ada umah sendiri.....pasni reunion umah hgpa lak ok...hihihi

SM79 said...

hanim :
seronok mmg la seronok.... tak sabaq dh nih..... blh2 ja.... pinru rumah sentiasa terbuka utk kwn2... hehehehe raya ni blh la mai rumah kami, tgk kami & new born... InsyaAllah.... (",)