Wednesday, May 20, 2009

4th Bezday

17 Mei 2009 genaplah usia anak mama ni 4 tahun.. hehhehe seronok x terkira si syamim ni bila maktok dia ajak mkn2 tuk celebrate di rumah kuala kedah... tp maktok nk buat 16 mei mlm... time konsert AF final... sbb 17 Mei tok ayah nk kena g Sabah (KK).. ad keja kt sana... disbbkan maktok nk sponsor.. :) km 1 famili ikut aja.... cuma maktok minta mama sediakan kek... of course la mama volunteer kan....Kami buat kecilan2 jer celebration ni... juz dgn adik beradik mama kt kuala kedah jer... time ni sian adik bongsu mama a.k.a paksu syamim yg keja kt UPSI, x dpt balik sbb ad kursus induksi umum kt pangkor.. sedih ja dia bila tau km bt mkn2 gutu... dia ngan syamim mmg rapat sgt.. gmbar atas ni km posing sblm acara potong kek... :). mula2 mama cadang nk order kek BEN10 cartoon kegemaran dia tu... tp kt kedai KEK SAYANG x der plak corak tu... so mama order ja Ultraman... blh la jg.. dia layan la gambar ni kan...

Ok ni plak the presents yg dia dpt.... x bnyk la... sbb 8 org jer... so 8 hadiah jer la yg dia dpt... hehehhehe. kebanyakan baju la... sng klu baju ni... maktok, tok ayah, mama, & pakteh beli baju... klu mainan bukan dia nk main sgt... last2 dok jer lam kotak kan... klu baju ka dia mmg suka ulang pakai... dia ni style appriciate la klu org beli baju la kan... tabung teady bear tu plak makngah dia bg.. dia suka la... dia ni suka buka beg duit mama cari syiling... hahhahah tu kira syiling tu dia punya la & masukkan dlm tabung.. abah plak bg buku & pencil box.. buku ABC & 123.. makcik dia bg patung BEN 10.. yg ni 1 lg dia teruja... dok suruh mama bli lama dh... tiba2 dpt lak present tu kan... seronok la.. last sekali kwn pakteh dia aka aweks dia dr KL turun nk smbut bezday syamim... heheheh dia bg underware BEN10... hari2 nk ulang pakai...

Thanks tuk Mak, Ayah, Kakngah, Ein, Aini & Gee sbb sudi nk celebrate bezday syamim... terharu sgt... Thanks 4 the presents too...

7 comments:

aqil said...

Happy belated 4th bezday to syamin..tahun depan sambut bezday adik plak

SYAbAR said...

1. Happy belated birthday to Syamim. Nampaknya bday syamim selang 3 hari my dad's birthday.

2. Tkasih kerana sudi jd follower akak.

3. Orang Kuala Kedah rupanya. Kg ayah akak di Teluk Kechai, dekat masjid. Time akak balik rmh mertua di simpang 4, tandop selau le kami pi Kuala Kedah cari pulut sambal & ikan2 segar.

4. Do keep in touch sbb ada rezeki akan akan menetap di Teluk Kechai, 10 tahun dr skrg .... InsyaAllah

Naddiea said...

wahh sakan no besday syamim.sue,cemana pregnancy??okay ka??dh scan belum?

Mrs SM said...

aqil
TQ yer.. tu la... adik pun bln 11 ni br nk kluaq

syabar
TQ la wish tu syamim... aahh mak org KK.. sue tgal kt kepala bts, jitra pas kahwin..

naddiea
ha besa2 sja nad.. kan paggil sapa pun.. ok aja.. 26 jun baru ad appointment ngan Dr..

Diamilikku said...

wehh sorry..lama tak masuk blog baca..aku pi kursus..
anyway happy belated birthday syamim

Mrs SM said...

to sone
x pa aihh... tima kasih atas ucapan...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Belated Birthday 4 Syamim!! Semoga menjadi anak yg Soleh & bijak!!!